Idrettsgulv

Kristian Bleka Parkettsliperi

www.blekaparkett.no

Tlf: 22 92 45 40

Mobil: 901 76 402

Idrettsgulv

 

Vi har spisskompetanse på sliping, merking og behandling av idrettsgulv.

 

 

Vi har etter hvert hatt gleden av å slipe, merke og behandle en rekke idrettshaller rundt om i landet og har opparbeidet oss omfattende erfaring i denne typen arbeider.

 

Sliping og behandling av idrettsgulv setter særskilt krav til både utførelse og materialer. Blir dette gjort feil kan det føre til skader på utøver eller gulv som kan koste halleier svært dyrt. Vi tilbyr full eller delvis restaurering av idrettsgulv. Sliping, legging, reparasjoner, behandling og merking etter internasjonalt regelverk eller etter ønske.

 

Vi behandler kun med produkter godkjent for bruk på idrettsgulv i hht. DIN 18032 del 2. Vannbasert eller løsemiddelbasert lakk etter ønske.

 

Reparasjoner

Vi reparerer småskader etter lift, truck etc, og har lager av parkett/laminatstaver passende til de fleste gulv. Vi har også verkstøy for produksjon av spesialdimensjoner på stedet.

 

Merking

Vi merker etter ønske eller etter forskrift med korrekte mål og farger. Vi kan også i samarbeide med oppdraggiver tillempe størrelser slik at det går opp i forhold til hallens gulvareale.

 

Behandling og vedlikehold

Vi har komplette systemer for behandling og vedlikehold av ditt idrettsgulv gjennom Bona Sportive serien. Sytemet inneholder grunning, behandling og merking, samt rekvisita for daglig og periodisk renhold of vedlikehold av gulvet.

 

 

Kristian Bleka Parkettsliiperi

Smestadveien 5, 0376 Oslo

Tlf: 22 92 45 40 - Mobil: 901 76 402 - E-post: post@blekaparkett.no